Categories:

Wanneer je van plan bent om een sfeerhaard in je woonkamer te integreren zal je tot de conclusie komen dat je tegenwoordig over tal van verschillende mogelijkheden beschikt om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Eén van de mogelijkheden waar je voor kan kiezen is het gebruik van een zogenaamde cinewall met haard. In dit geval beschik je niet alleen over een mooie plaats om je sfeerhaard te voorzien, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat je televisie perfect kan worden weggewerkt. Ben jij benieuwd om hier meer over te weten te komen? Lees zeker verder! 

Een cinewall met haard plaats je in elk interieur

Het eerste voordeel waar je op kan rekenen bij een cinewall met haard is terug te vinden in het feit dat je ze werkelijk in eender welke stijl van interieur kan integreren. In de praktijk bestaat vaak het misverstand dat dit uitsluitend mogelijk is in een modern geïnspireerd interieur. Dat is echter helemaal niet correct, integendeel. Natuurlijk is het zo dat dit wel geldt voor wanneer je kiest voor een strakke cinewall, maar er zijn op de markt ook meer dan voldoende andere alternatieven terug te vinden. Heb je bijvoorbeeld een industrieel of landelijk geïnspireerd interieur? Dan zal je kunnen vaststellen dat een dergelijke wall ook daar perfect in tot haar recht kan komen.

Je creëert heel wat meer sfeer en gezelligheid in je woonkamer

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen de keuze maken om gebruik te gaan maken van een cinewall met haard in hun woning heeft betrekking tot het feit dat ze op die manier direct heel wat meer sfeer en gezelligheid weten te creëren. Dit bovendien ook nog eens op een vrij eenvoudige manier en daarenboven zonder dat er gigantische kosten voor dienen te worden gemaakt. 

Door het voorzien van een cinewall zal je kunnen vaststellen dat je een keuze kan maken uit twee verschillende soorten sfeerhaarden. Niet zelden wordt er gedacht dat je op deze manier alleen kan kiezen voor het plaatsen van een elektrisch exemplaar, maar dat is niet correct. Ook een gashaard behoort bijvoorbeeld zonder probleem tot de mogelijkheden. Let wel, wanneer je kiest voor een elektrisch exemplaar en wanneer je ook graag wat extra verwarming wil creëren zal je uiteraard moeten kiezen voor een exemplaar met een verwarmingselement. 

Je hoeft niet langer op slordige kabels te kijken

Tot slot is er nog een niet onbelangrijk extra voordeel verbonden aan de keuze voor het plaatsen van een cinewall met haard. Het is namelijk in de praktijk zo dat heel wat mensen het helemaal niet fijn vinden wanneer ze tegen slordige kabels aan moeten kijken. Dat hoeft echter helemaal geen probleem te zijn. Indien je kiest voor de plaatsing van een dergelijke cinewall zal je kunnen vaststellen dat de kabels zonder probleem weggewerkt kunnen worden. De kabels van de elektrische haarden worden namelijk allemaal netjes in de wand zelf verborgen. Ben jij dus met andere woorden iemand die over een uitgesproken voorkeur beschikt voor een echt strak ogend interieur? Dan zal je tot de vaststelling komen dat het zeker interessant kan zijn om te kiezen voor de realisatie van een cinewall.

Tags:

Comments are closed

Over ons

Lekker wonen in Linde, dat doet pas plezier. We zijn bij dat je onze website bekijkt. We hopen dat je veel plezier met onze woon tips voor je interieur en je buitenleven.

Onderwerpen