Categories:

Een RVS tafel is in veel werkruimtes een onmisbaar item. Tafels gemaakt van RVS zijn duurzaam, stevig, makkelijk schoon te houden en kunnen tegen een stootje. Er zijn allerlei standaard modellen verkrijgbaar. Voor specifieke toepassingen kun je ook een RVS tafel op maat laten maken. Dit type tafel wordt in verschillende branches gebruikt en vrijwel iedere branche heeft specifieke wensen. Zo wordt in de horeca vaak gewerkt met modellen met spatrand. Of je nu een tafel zoekt voor de detailhandel, een productieruimte, een horecazaak of een laboratorium, er is altijd een tafel te maken die aan jouw wensen voldoet. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden. We gaan in op de meest voorkomende toepassingen. Ben je op zoek naar nog meer mogelijkheden? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee om het ideale model voor je te maken.

Tafel met verstevigde onderkant

Een RVS tafel op maat met een verstevigde onderkant biedt uitkomst voor toepassingen waarbij de tafel het zwaar te verduren krijgt. Het model met verstevigde onderkant staat zo stevig als een huis en kan genoeg gewicht dragen. Een andere mogelijkheid is om een tafel te voorzien van schuifdeuren. Dat geeft niet alleen extra stevigheid, maar ook de ruimte om spullen op te bergen. Daarmee maak je een complete werkplek van een model op maat.

RVS tafel op maat met onderschap

Een RVS tafel op maat, uitgerust met een onderschap, biedt ook ruimte voor het wegzetten van spullen. Dat maakt het overzichtelijk en je kunt makkelijk bij al je apparaten zonder dat je werkblad ermee vol staat. Deze modellen zijn in verschillende maten te krijgen. Alle modellen kunnen standaard geleverd worden met wieltjes zodat het makkelijk is om de tafel te verplaatsen als dat nodig is.

Tafel met tussenschap

Met een RVS tafel op maat kun je ook kiezen voor een model met een extra tussenplank als je meer spullen wilt opbergen. Het voordeel van extra tussenplanken is dat je veel opbergruimte creëert en makkelijk overal bij kunt. Dit model is handig als je de spullen op de planken veel gebruikt en het niet erg vindt dat alle spullen zichtbaar zijn. Heb je liever je werkmaterialen achter een deur staan, dan is een model met schuifdeuren een betere optie voor je. 

RVS tafel op maat met spatrand

Een RVS tafel op maat die uitgerust is met een spatrand is een veelgevraagde variant. Het voordeel van een spatrand is dat de tafel goed vastgezet kan worden aan de muur en dat je spetters op de muur voorkomt. Het is een model dat vaak wordt toegepast op plekken waar met water of andere vloeistoffen gewerkt wordt. De tafel is makkelijk schoon te houden en er kan geen vloeistof langs de muur lopen. De spatrand houdt het vocht tegen en beschermt de muur. Een model zonder spatrand heeft vaak de functie van centrale werktafel omdat er vanaf meerdere plekken aan gewerkt kan worden. Alle modellen worden door RVS Maatwerk geleverd met verstelbare poten zodat de tafel op de juiste hoogte gemaakt kan worden en stabiel staat.

Tags:

Comments are closed

Over ons

Lekker wonen in Linde, dat doet pas plezier. We zijn bij dat je onze website bekijkt. We hopen dat je veel plezier met onze woon tips voor je interieur en je buitenleven.

Onderwerpen