Categories:

Op je boxspring 160×200 kun je  waarschijnlijk al jaren comfortabel slapen, maar je moet je realiseren dat er ook andere manieren zijn om je slaapkwaliteit te verbeteren. Tegenwoordig is een slaapkamer niet alleen een plek om in te slapen. Het is ook een plek waar je tot rust kunt komen na veel hectische dagen op kantoor. In dit artikel lees je hoe je je slaapkamer een nieuwe look kunt geven.

Verbeter wat je al hebt en voeg een natuurlijke houtlook toe

De boxspring die je al hebt kun je opfrissen met nieuw kunstleer of een nieuwe stof. Je kunt de materialen gemakkelijk combineren om de sfeer te creëren die je wilt in je slaapkamer. Een complete effen boxspring staat bijvoorbeeld fantastisch in een romantische slaapkamer met zachte kleuren. Je kunt ook bij een specialist terecht voor advies over welke materialen je voor je boxspring kunt gebruiken. De volgende tip is dat je een geheel witte hoofdslaapkamer kunt hebben met wit geschilderde planken muren, een witte stoel met een hoes en lagen zacht en aantrekkelijk wit beddengoed. Je deuren kunnen ook vervangen worden door houten deuren. Je kunt ook kiezen voor een rustieke grenen bank en een zwarte eiken visgraat vloer. Om de simplistische look te verbeteren, kun je ook een wit gordijn ophangen.

Werk je muren en hoofdeinde bij

Als je van een gedessineerd ontwerp houdt, kun je een ontspannend grasdoek voor je muren kopen. Vervolgens kun je nog meer textuur lagen toevoegen met een geweven hoofdeinde. Dit is de juiste keuze als je een dorpse sfeer wilt met moderne elementen. Je kunt een moderne structuurstof combineren voor je gordijn, dekbedovertrek en kussens.

Kleuren zijn niet je vijand en je kunt een vrouwelijk tintje toevoegen

Als het gaat om het inrichten van je slaapkamer, hoef je niet bang te zijn voor kleur. Er is niets mis met het mixen en matchen van meubels en muur kleuren. Om de sfeer van je bed op te fleuren kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren lakens. Je kunt ook verschillende kleuren gebruiken om je muren te schilderen om het fascinerender te maken. Daarnaast kun je ook een saai ogende slaapkamer opfleuren met een levendige mix van patronen en tinten die een ​​vrouwelijk tintje toevoegen. Een felgekleurde deken is een leuke manier om de eentonigheid van de kamer te doorbreken. Je kunt ook een vintage bed toevoegen om de kamer karakter te geven. Je kunt gemakkelijk meer items aan je slaapkamer toevoegen om je vrouwelijke kant te laten zien. Laat je slaapkamer er niet langer saai uitzien. Koop alles wat je kunt in online winkels om de sfeer in je slaapkamer nu op te vrolijken!

Tags:

Comments are closed

Over ons

Lekker wonen in Linde, dat doet pas plezier. We zijn bij dat je onze website bekijkt. We hopen dat je veel plezier met onze woon tips voor je interieur en je buitenleven.

Onderwerpen